|
3 gün yokum.. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 3 gün yokum..Gönderim Zamanı: 7 Saat 55 Dakika önce Saat 13:33 |
|
Yarından itibaren, 3 gün yokum.
Pazartesi görüşmek üzere.
|
|
![]() |
|
Ebrudayan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 33 Dakika önce Saat 13:55 |
|
Hocam mesaj kısmını yapamadım o sebeple burdan yazıyorum kusura bakmayın. Hocam merhaba 2021 doğumlu boy 104 kilo 15kg kızım dün gece kulak ağrısı ile ağlayarak uyandı illadini kullandım geçmeyince uzun süre hacettepe acile gittik. Kulakta enfeksiyon dedi ciğerleri dinledi röntgen istedi ve orda ventolin hava verildi 3 doz. Ventolinle ilgili hiç mailinizi okumamıştım sanırım hata ettik ve üzüldüm. Reçete yazdı Augmentin Siprogut Ventolin hava 9 gün İlaçları almadım bu konuda maillerinizi okuyorum. Ventolinle ilgili yeni bir yorumunuz varsa merak ettim. 2011 doğumlu kızımı sizin maillerinizle büyüttüm hocam ben Allah sizden razı olsun. Buarada 2011 ve 2021 doğumlu kızlarıma bebekliklerinde en son dvit damla kullandım. Herhangi bir tahlil vs yok ampulden bahsediyorsunuz eksikliktemi kullanmak gerekir. Her ikisi içinde yazarsanız sevinirim hocam teşekkürler. Düzenleyen Ebrudayan - 7 Saat 25 Dakika önce Saat 14:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 55 Dakika önce Saat 17:33 |
|
1- Kulak hadiseleri daima virüslerle olur. Ama Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler.
Sakın antibiyotik kullanmayın. 2- Bunların ne kadar sahtekar ve şarlatan olduklarını görüyorsunuz değil mi? PUŞT!!! bir de Röntgen istemiş! 3- Olmazsa olmaz ilaç "Ventolin" mutlaka yazılacak ki, GSK firması onları gene Karayiplerde geziye götürsün. 4- SAKIN ağrıyan kulağa damla yapmayın ve başka hiçbir damla da damlatmayın. 5- Verilen ilaçların tamamını çöpe atın. 6- D vitamini, ilk 1 sene; günde 1000 ünite olacak şeklide verin. 1 yaşından sonra her sene 1 ampul Dvit3 içirin. Bir daha da SAKIN kulak ağrısı ile bu doktorlara gitmeyin. Tek başına İliadin damla, 5 gün kullanmanız yeterlidir. Bugünden geriye giderek cevaplarımı ve yazarlar kısmındaki makalelerimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 54 Dakika önce Saat 17:34 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|