|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FRK
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: d vit3Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 17:49 |
|
mrb hocam
vakit buldukça eski msj ları okuyup not alıyorum. eski msj ların birinde'' Balik yagi kullanacaksaniz, Dvit3 ampul vermeyin'' demişsiniz. ben 5.5 yasındaki kızıma her sene 1 ampul d vit 3 içirdim. düzenli olmamak kaydıyla da ara ara multitabs balık yağı veriyorum. içindeki d3 miktarı 10 ml de 2mcg. ben 5ml veriyodum.2 yıl ikisini birlikte kullanmış oldum. birlikte kullanılmaması gerektiğinide şimdi eski msj lardan oğremdim. çok okumamamız gerektiği konusunda haklısınız... olan oldu ama yine de sormak istedim. yan etki olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 21:43 |
|
O miktarlarda olmaz... Ama gereksiz bir is.. Zira Dvit3'un zehirleme dozu cok yuksektir.
Turk doktorlari; verilmesi gereken, EN AZ dozu (400 uniteyi) en ust sinir zannederler...Butun geri zekali laflarida bu sebeple soylerler. Dvit3 zehirlenmesi, oyle kolay kolay olmaz, Bu konuda, Hacettepe disindan doktorlari sakin dinlemeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eyl 2014 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|