Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan Şurubu Hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan Şurubu Hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevdet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevdet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan Şurubu Hakkında
    Gönderim Zamanı: 1 saat 60 Dakika önce Saat 18:13
Hocam merhabalar
3.5 yaş (05.04.2022) doğumlu oğlum için yazıyorum. Kendisi kan tedavisi görüyor. Genetik bir burun kanaması vardı. Yaktılar ama ara ara tekrar ediyor. Size zaten daha önce paylaşmıştım sonucu. Tekrar ekliyorum son tahlili. Kan şurubuna devam edelim dediler. 

Hocam et yemiyor. Sadece pilav, patates, elma. Bide şurupla beraber portakal suyu işte. İnanın üç buçuk senede 10 sene yaşlanmışımdır. Burun kanamaları, alta kaçırmaları. Bitmek bilmeyen bi kısır döngü sanki. 

Benim size sorum, verdikleri ilacı hep kullanılıyoruz ve çocuğu aşırı ishal yapıyor. Şöyle söyliyim, çocuk zaten bebekliğinden beri sık kaka yapan bi çocuk. Bu ilaçla hepten. 

Nolur bişi deyin. Nolur bi çözüm söyleyin. Gerçekten sürekli burundan akan kanı görmek, hem kan hem kaka yüzünden günlerce çamaşırları yıkamak... okulda altına yapma endişesi ile sürekli huzursuz olmak. Ne yapabilirim.. şuruptan başka bişi olsa olmaz mı? Lütfen bişi söyleyin 

Kan tahlili burada:

Bu tahlillere göre bu ilacı içmesi şart mı? Doktor burnu ara ara kanıyot depoları tekrar boşalır devam etmek zorundasınız dedi. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120297
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Dakika önce Saat 20:10
Anemisi var. 
Başka marka bir demir ilacı denenebilir. 
Doktorunuz ile görüşün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.