|
Kan Şurubu Hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sevdet
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan Şurubu HakkındaGönderim Zamanı: 6 Saat 24 Dakika önce Saat 18:13 |
|
Hocam merhabalar
3.5 yaş (05.04.2022) doğumlu oğlum için yazıyorum. Kendisi kan tedavisi görüyor. Genetik bir burun kanaması vardı. Yaktılar ama ara ara tekrar ediyor. Size zaten daha önce paylaşmıştım sonucu. Tekrar ekliyorum son tahlili. Kan şurubuna devam edelim dediler. Hocam et yemiyor. Sadece pilav, patates, elma. Bide şurupla beraber portakal suyu işte. İnanın üç buçuk senede 10 sene yaşlanmışımdır. Burun kanamaları, alta kaçırmaları. Bitmek bilmeyen bi kısır döngü sanki. Benim size sorum, verdikleri ilacı hep kullanılıyoruz ve çocuğu aşırı ishal yapıyor. Şöyle söyliyim, çocuk zaten bebekliğinden beri sık kaka yapan bi çocuk. Bu ilaçla hepten. Nolur bişi deyin. Nolur bi çözüm söyleyin. Gerçekten sürekli burundan akan kanı görmek, hem kan hem kaka yüzünden günlerce çamaşırları yıkamak... okulda altına yapma endişesi ile sürekli huzursuz olmak. Ne yapabilirim.. şuruptan başka bişi olsa olmaz mı? Lütfen bişi söyleyin Kan tahlili burada: Bu tahlillere göre bu ilacı içmesi şart mı? Doktor burnu ara ara kanıyot depoları tekrar boşalır devam etmek zorundasınız dedi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 27 Dakika önce Saat 20:10 |
|
Anemisi var.
Başka marka bir demir ilacı denenebilir. Doktorunuz ile görüşün.
|
|
![]() |
|
sevdet
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 60 Dakika önce Saat 20:37 |
|
Hocam lütfen siz bir doktor olarak ilaç tavsiye eder misiniz lütfen
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|