Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İGE YÜKSEKK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İGE YÜKSEKK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Berna Yalçın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berna Yalçın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İGE YÜKSEKK
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 2 Dakika önce Saat 23:38
Hocam 2 ay arayla dvit ampül içirmiştim bana yazın demiştiniz tekrar baktırdık. Uzayan burun tıkanıklığı ve öksürük olunca
doktor alerjiye baktı kanda ige yüksek çıktı 266. Rİsonel zaditen bronchipret bitkisel öksürük şurubu verdi kanda ige yüksek çıkınca kullanmaya başladım.
Ige yüksekliği için ilaçlar bitince 10 gün sonra alerji testi yaptırılması lazım dedi. İlaçları 5 gün kullanın 5 gün sonra düzelme olmazsa 
sinüzit olarak düşünüp antibiyotik başlarız dedi. Düzelme olursa ilaçları 15 güne tamamlıcaz dedi. Size sormadan duramadım. Teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berna Yalçın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 54 Dakika önce Saat 23:46
İlaçlara dün başlamıştık hocam bu sabahta gözleri kızarık ve çapaklı uyandı netildex damlattım.
 hem kızarık hem çapak olunca antibiyotik göz damlası kullanıyoruz diye biliyorum. Sabahta okula giderken boğazım ağrıyo diyordu akşam gelincede geçmedi bu durumla alakalı olabilir mi
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berna Yalçın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 53 Dakika önce Saat 23:47
Oğlum şubatta 5 yaşına girecek onu söylemeyi unutmuşum hocam bilgilerde yazmıyomuş
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.