|
Grıp |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 567 |
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Saat 44 Dakika önce Saat 06:02 |
|
Hocam şimdi diş hekımı anti hap veriri oda aguementın olur buyuk İHTİMALLE.. o çok büyük bir hap 8 yıl once kullanmıştım onuda bolsem olurmu?verirse ama kesın verir cnk 10 gundur ağrı kesicilerle durdurdugum cok şiddetli bir ağrı mevcut..ezerek almadım bölüp aldim novalgin esin işıkara ağzında bölüp içer hep mıgrene etki etsin diye.. öyle olur mu?bölüp icmal sakıncalımı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 9 Dakika önce Saat 09:37 |
|
Niye sakıncalı olsun.
Ezebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 56 Dakika önce Saat 18:50 |
|
Hocam aralık 6 da e ağzıma aldığım darbe sonucu sol cene kas spazm olmus size de yazmıştım 1 hafta sonra acile 10 gun sonra dis hakimine gitmiştim.. o sürede dıcloflam kullandim ama kac tane bilmiyorum ama dişçiye gittikten sonra çene kas spazmı icin kullanabilirsin dedi ve size sorana kadar 10 tane 10 gunde içtim..sol cenw kas icin verdi ama dis agrımada iyi gelınce içtim dis sağ yirmilik çürük.. böylece uzun süre içmiş oldum size soruncada 4 gundur de novalgin içtim keşke bilseydik dıcloflam sakıncalıymıs..yani hocam sizce zarar ne dır..Şimdi anti ile de verirler ağrı kesici..Ben korkudan gidemiyorum yani yıllık bile ivmesiyim ağrı kesiciyi içtim 25 günde..😥
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 567 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|