|
ateş sonrası döküntü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Urazereninannesi
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateş sonrası döküntüGönderim Zamanı: 4 Saat 15 Dakika önce Saat 16:43 |
|
Merhabalar hocam, 6,5 yaşında erkek çocuğumun pazartesi günü halsizlik ve ateşi başladı. Sonra o gün 2 kez kustu ve ertesi günü de ishal oldu. ateşi bir gün daha devam etti. Ve dünden beri ateşimiz de ypk ishal de yok, kusma da sadece ilk gün oldu zaten. İlk günler eklem ağrıları oldu. Karın ağrısı da vardı. Hala ara ara özellikle yemek sırasında karnım ağrıyor diyor. Dün de vücudunda ( ön gövdesi, yüzü, kolları) bastırınca sönen döküntüler fark ettim. Hiç doktora gitmedik. Siizn yazılarınızdan öğrendiğim kadarıyla domuz gribi olduğunu düşündüm. Ayakta geçirdiği için ilaçta kullanma gereksinimi duymadım. Bu döküntüler kafamı karıştırdı? Normal mi hocam?
Ayrıca hocam oğlumdan bir gün sonra da ben hastalandım. Önce boğazım ağrıdı sonra gözlerimin hareketiyle şiddetlenen bir baş ağrısı, eklem ağrısı ense ve sırt ağrısı oldu.4. gün bugün sırt ağrım kaldı ama çok fena ağrıyor. İlaçsız duramıyorum ve bugün öksürükte eklendi, öksürükte zorluyor.. Artık acaba başka nir problem mi var bende diye düşünmeye başladım,böylesi grip arazları normal mi hocam, ben hiç böyle olmazdım. Griplerin mi seyri değişti🙄 Düzenleyen Urazereninannesi - 4 Saat 3 Dakika önce Saat 16:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 52 Dakika önce Saat 19:06 |
|
Kusma esnasında, göğüs içi basınç artar ve kılcal damarlarda genişleme ve/veya kanamalar olur.
Kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|