|
Konjonktivit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Denizisil
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KonjonktivitGönderim Zamanı: 5 Saat 31 Dakika önce Saat 13:54 |
|
Merhaba kadir bey benim sorum kendimle ilgili olacak 48 yaşında bir bayanım. Markette çalışıyorum ve maalesef ortam çok kirli olabiliyor, sanırım kirli ellerle gözümü ellediğim için mikrop kaptı. Sağlık ocağı doktoru combidex verdi. 3 gündür damlatıyorum ama iyileşme olmadı.şikayetlerim ise Kaşıtı kızarıklık şişlik batma sulanma ve çapaklanma oluyorsanki çok ağlamışım gibi gözlerin. . Acaba böyle birşey normalde kaç günde iyileşir. Sanki hergn daha da kötüye gidiyor. Sizin başka bir tavsiyeniz olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 59 Dakika önce Saat 17:26 |
|
Combidex; Kortizon ihtiva eder ve enfeksiyonlarda verilmemesi gerekir.
Eğer gözlerde "çapaklanma " varsa, Tobrex veya Netilmisin (veya muadillerini) kullanın. Çapak yoksa, sadece yanma/batma ve kızarıklıık varsa; viral konjonktivittir, Combidex daha beter yapar! Ortamdan değil, Gripli bir müşterinin hapşırması/öksürmesi ile bulaşır. Asiviral GÖZ damlası, 4 saatte bir (gece 04:00 de atlanır) her 2 göze damlatın. Kortizon kullandığınız için, inşallah leke kalmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 1 saat 58 Dakika önce Saat 17:27 |
|
![]() |
|
Denizisil
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 37 Dakika önce Saat 17:48 |
|
Gündüz vakti hiç çapak olmuyor. Ama gece yatıyorym sabaha gözlerimi çapakktan açamıyorum. Ve şuan grip de başladı. Geniz etlerin broşlarım hep şişti. Şişlik ten gözlerim çizgi gibi kaldı. O zaman ben bu ilacı bırakıyorum ve tobrex e başlıyorum doğru mu anladım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 9 Dakika önce Saat 18:16 |
|
Evet! Bir günde düzelse bile, 5 gün kullanın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|