Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birkaç soru ?!(dvit3,arı poleni,rezene balı,diş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbirkaç soru ?!(dvit3,arı poleni,rezene balı,diş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merimeri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Konu: birkaç soru ?!(dvit3,arı poleni,rezene balı,diş)
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2013 Saat 19:19
hocam izninizle birkaçsorum olacak,1- oğlum 12 ayını yeni doldurdu dvit3 ü düzenli kullanamadım şu andan itibaren kullanmalımıyım çok mu geç ? 2- bu yaşta arı poleni propolisli bal karışımları var kullanmamın çok bi faydası olur mu gelişimi için ? 3- rezene balı varmış çocuklar için grip olunca veriliyormuş reçeteyle,bu konu hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?! 4- 1 yaş için zymaflour kullanamadım süte yoğurda düşkün diye şu saatten itibaren ölçüsünü bikez daha belirtebilirmisiniz ? çok çok sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120431
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2013 Saat 22:18
1- 6 ay sure ile; gunde 5 damla DVIT3 damla verin, ondan sonra 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. Bu konu cok islendi eski mailleri de okuyun.
2- ve 3-Ne 'Ari poleni' nin, nede 'Rezene bali'nin hicbir faydasi yoktur. Rezene bali benim tarif ettigim, "Limonlu bal" dan daha fazla fayda saglamaz.
4-      0-2 yas: 1 tablet
        2-4 yas: 2 tablet
        4-10 yas: 4 tablet
lutfen eski mailleri okuyun bu gibi konular, 100 milyon kere yazildi...       
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.