|
yüksek ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
anneoluncx
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yüksek ateşGönderim Zamanı: 3 Saat 60 Dakika önce Saat 14:19 |
|
hocam hocam yardımınıza ihtiyacınız yok var. 2yaş 8 aylık kızm dün öğleye doğru uyumak istedi hemen daldı 2 saate yakın kontrol seansından çıkmış hemen uyandırdım üstünü soydum aşırı huysuz ve halsizdi 39,5 tu duş aldırrıpbir saat bekledim ama durmayince eşimin zoruyla calpol verdim biraz kendine geldi bişeyler yedi ama t bir süre sonra fışkırır tarzda kustu kusınca rahatladı biraz ama uzun sürmedi ateş 40 a çıktı. bu arada sürekli öğürmesi ağzında kıl var gibi sürekli diliyle ittirip yutkunuyordu arada boğuk öksürükle. Ateş kırkı görüp 2 kez duş ve dolvene rağmen inmeyince ve üstüne oluk gibi kusınca Acile gittik. kan ve tahlili alıp serum değiştirilir. ateş 37,8 e indi biz çıktık eve tekrar geldik. 40.1 e çıktı. duş aldırdım yine düşmedi calpol verdim yine düşmedi 1 saat sonra dolven verdim 45 dk geçince 38 lere indi. sabah beslenmesi yoktu kahvaltı yaptı sonra yine 40.1 oldu duş aldırdım düşmedi calpol verdi düşmedi hala 39,5. Acilde boğazda kötü diye antibiyotik verildi şimdiye kadar hiç antibiyotik kullanmadım kullanmak istemiyorum ama ateşin düşmesinden dolayı eşimi ikna edemiyorum. tahlil sonuçlarını gönderiyorum ne yapmalıyım . Dil pembe ağızda kötü koku yok ama yaparken bölgesini tutup açıyor diyor
Düzenleyen anneoluncx - 3 Saat 51 Dakika önce Saat 14:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 44 Dakika önce Saat 17:35 |
|
WBC; düşük.. Antibiyotik gerekmez.
İdrarda Nitrit: (-), İYE yok. Hiçbir şekilde antibiyotik gerekmiyor. Türk çocuk doktorlarının teşhislerine inanmayın. Grip geçiriyor. Bugünden geriye, yazdıklarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 39 Dakika önce Saat 17:40 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|