|
Kafada Şişlik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bskibrh
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kafada ŞişlikGönderim Zamanı: Dün Saat 00:57 |
|
Kolay gelsin hocam.8 yasindaki kizimin kafasının ust kisminda yaklasik bir bucuk aydir bir sert bir sislik var. Okulda
kafamı carpmadım dedi ama ogretmenide kafasini carpmisti dedi. Yani carpıp carpmadigindan emin degiliz. Yaklasik 1.5 aydirda sislik gecmedi ama sizin yazilarinizdan anladigim kadariyla hicbir norolojik bir belirtisi olmadi. 1.5 aydirda sislik gecmedigi icin doktora gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim.Yardimci olursaniz cok sevinirim hocam. Cok tesekur ederim iyi calismalar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 57 Dakika önce Saat 10:19 |
|
Sakın ha! Oturun oturduğunuz yerde!
Muhtemelen, çarpma sonucu, kemik üstündeki zarın (periost) altında kanama oldu. Bu kan pıhtılaştıktan sonra kalsiyum çökmesi olur ve o sert şişlik oluşur. Hiçbir zararı yoktur. Zamanla (seneler alacak) çocuk büyüdükce, silinecek ve ele gelmez olacak.
|
|
![]() |
|
bskibrh
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 6 Dakika önce Saat 12:10 |
|
Cok saolun hocam Allah razi olsun sizden. Sizin sayenizde doktor doktor gezmekten kurtulduk. Kizim 8 yasinda sizin sayenizde 8 yıldır bir kere antibiyotik kullandık ondada dilinde pas vardı bir kere antibiyotik icmesiyle
atesi dustu ve iyilesti.Beni cahillikle suclayan insanlar cocuklari her grip oldugunda antibiyotik verdiler simdi onlarin cocuklari devamli hasta. tekrardan tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|