|
Tümör hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Humasli
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tümör hakkındaGönderim Zamanı: 4 Saat 13 Dakika önce Saat 14:21 |
|
Hocam merhaba yeni yılınız kutlu olsun. Size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Şöyle ki yakın arkadaşımın 14 yaşındaki çocuğunun dizinde tümör olduğu ortaya çıktı. Birden bire ortaya çıkmış olması çok korkuttu. Çünkü şimdiye kadar hiçbir belirti vermeden birden ayağını bükünce ağrımaya başlıyor ve hastaneye gidiyorlar , geçer deyip geri gönderiyorlar . 1 hafta ağrıdan duramayınca başka bir hastaneye gidiyorlar ve kötü huylu tümör olduğu ortaya çıkıyor. Kemoterapi alıyor ameliyatlarını oldu çocuk. Benim size sormak istediğim şey ; tümör bu şekilde hiçbir belirti vermeden mi ortaya çıkar? Ayağını bürkmeswydi hala ortaya çıkmamış olacaktı. Kendi çocuğum için de ister istemez korktum. Böyle bir durum varsa rutin kan tahlillerinde falan hiçbir belirti vermez mi?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|