|
Grıp |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Saat 23 Dakika önce Saat 03:27 |
|
Hocam 3 saat sonra az yoğurt yedi hap içtim oluk oluk pıhtı kan akıyor dolu dolu hiç-bir dr.ulasamadım cekenede..ulaşamadım..acile gittik ben bisey yapamam dedi cok sşcloglammıcmıstım ondan olabilir mi yoksa enfeksiyonunu çekti. Cok korkuyorum ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Saat 14 Dakika önce Saat 10:36 |
|
" sşcloglammıcmıstım ondan olabilir mi"
Anlayan varsa, tercüme edebilir mi?
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 3 Dakika önce Saat 13:47 |
|
Hocam klavye hatası olmus orda..Şu içtim bir bardak ilac icin dis 3 saat çekilmişti..ondan olabilir mi demiştim ama gece 1bdw bir başladı sabah 5 te 2.gittiğim acildeki çalışanların Allah razı olsun ilaçla durdura bildiler.. resim atamıyorum ama durmadan pıhtı oluşup kocaman ağzımda ogurtuyle çıkarıyorum tam 2 rulo kağıt havlu bitti nerdeyse cektim fotoları..Nys çeken kliniğe gittim çenende cerrah çene dis nys özel klinik..kendi yokmuş diğer arkadaşı vardi baktı acildeki son konan tamponu aldi..kaplamış pıhtı dedi fotoları gösterdim bu aspirin içende kansulandırıcı içende ve kanonda bisey ler dedi.. bende dıcloflam ve novalgin hariç bisey çimedim sizin dedıklerınızode yaptim ama siz ilk tamponu attıktan sonra koyma sesımız meğer böyle cok olunca bastırmalıymışız.. Hiç birine ulaşılmıyor gece diş hastanesi 12 de kapanıyor..yani annem babam kardeşlerim böyle bisey görmedik hepimiz çektirdik dis dediler..acılsekılerın ilk durmadı ılaclınbısey koydular..Sonra aramanın içine 2 tur ilac bunlardan biri te ile başlıyordu kan durdurucuymus..Böyle uykusuz bir gece ve insaalh bugun olmaz su bile içmiyorum ya korkudan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 6 Dakika önce Saat 14:44 |
|
Çekilen dişin iyi incelenmesi ve içerde parça kalıp-kalmadığına bakılması gerkirdi.
Eğer; kanama hala devam ediyorsa, tekrar gidin, gerekiyorsa, Röntgen çekilir.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 8 Dakika önce Saat 17:42 |
|
Ondan çekilmişti. Ama çekimden sonra cekılmedınyalnız dişi gordum kok ler çıkmıştı 2 li 20 lik ama enfeksiyon yok dendi yani çene cerrahında gittim okadar o ara verdim.. simdi kanama yoknsukur acildeki kozon yaptıgobılac ve basılarla iste dr da bisey ler söyledi.. Ama ben korkumdan su içemiyorum sıbıbseyler bile yiyemiyorum..zaten dun çekilse bile kanama bugun durdurulduğu icin gec oyledir dedi dikkat edeceğiz pıhtıya dedi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|