|
7.ay kabızlık |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 12 Dakika önce Saat 15:18 |
|
Hocam, doktora gittik. Tahmin ettiğim gibi Influenza A gibi duruyor dedi. Kulaklarına, boğazına, ciğerine her yerine baktı; herhangi bir şey yokmuş. Kusuyordu, kusmasının sebebi boğazında balgam dolu olmasıymış, o yüzden kusuyormuş.
Üç tane ilaç yazdı: 1. Enfluvir – 7 aylık olduğu için oğluma ağır gelir mi diye sordum, o da “ciğerlere inmesinden korktuğunuz için öneriyoruz” dedi.ben . Parolun Bir damlasını ağzına götürdügumde bile, öğürdü, yani midesi bulanıp kustubunu nasıl içecek içebileceğini çok zannetmiyorum dedim. Doktor “deneyin, olmuyorsa yapacak bir şey yok ama içebilirse daha iyi olur” dedi. Sizce zorla içirmeyi deneyeyim mi? 2. Parolü içemediği için fitil olarak da verebilirmişiz, Paranox S’yi kullanabiliyormuşuz. Bunu verdi.. 3. Zaditen damla – Alerjik öksürük için vermiş; neden verdiğini tam anlamadım. Oğlum 7 aylık, kilosu 9.250 kg, boyu 71 cm. Aslında Parol’ü kullanma nedenim ateşi değil; çok mızmız ve uyuyamıyor. Fitil kullanmam doğru olur mu? Bunlari kullanmam doğru mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 11 Dakika önce Saat 19:19 |
|
1- Enfluvir; 1 yaş altı çocuklarda KULLANILAMAZ!! İçini okuyun ve vermeyin.
2- " ciğerlere inmesinden korktuğunuz için öneriyoruz” Ahmak, ilaç hakkında hiçbir bilgisi yok! Bu ilaç sadece hücre içinde; replikasyon denilen çoğalmayı önler. Akciğerlere inmesine; Zaditen dahil bütün allerji ilaçları sebep olur. 3- Fitil? Çok rahatsız olursa, günde 2x1 kullanabilirsiniz. Bu dozu aşmayın.
|
|
![]() |
|
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 23 Dakika önce Saat 21:07 |
|
Allah razı olsun hocam sizden. Sekiz yıldır öğrendiklerinizle içimden benzer yorumları geçiriyorum ama işte yine de emin olamıyoruz… Fitili kızıma hiç kullanmamışım, nasıl kullanılır bilmiyormuşum. Oğlum gerçekten çok ağladığı için ben de kullanayım dedim ama onu da beceremedim; bir türlü girmedi, ellerimde eridi gitti. Nasip deglmis Ateşe müdahale etmek istemiyorum; içimden bir yan “sırf ağlıyor diye müdahale etme” desede dayanamadim ama ki gündür bir şekilde hep olmadı nasip... sanki bugün ateşi düşmeye başladı, sanırım bağışıklık kazanıyor İyi ki varsınız hocam iyi ki🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|