|
3.hafta farkli sekilde ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 474 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 3.hafta farkli sekilde atesGönderim Zamanı: 6 Saat 53 Dakika önce Saat 04:10 |
|
Hocam iyiki.varsnz yine napacagini bilemeyem bir anne var.8 yas oglum 3 hafta once bogaz enfksiyonu oldu.Yani size dilini attim koku ve ates yoktu sirf halszlk istahsizlik.bogaz agrisi..Doktorsuz atlattk diye dusundum bir haftada..4.gunden sonra idrarda yanmalar basladi diger belirtiler duzeldi.Bir hata idrarda kesik.kesk.yapma yanma.oldu.idrar tahllili yaptrdk temiz cikti.oda bitti .Hattas siz dvit 3 verin ampul dedinz verdim.3.hafta oksuruk basladi burun akintisi ve basta olmayan ates 3.gunde ates eslik ediyor suan inliyor uykusuznda.Oksurugu tek seferve gicikli balgamli gibi gün icinde baya oksurdu.Ateste baslayinca sormak istedim hepsi baglantilimi napiyim hocm.ilkinde ilan virus cigerr inmis olabilrmi.Gecmeyen bir virusmu vardi .doktora gidelimmi gerek varmi.Yeni bri virusmudr ne yapmaliym hocam.
Düzenleyen esmanurr - 6 Saat 38 Dakika önce Saat 04:25 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|