Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil yaptırmak gerekir mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil yaptırmak gerekir mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil yaptırmak gerekir mi
    Gönderim Zamanı: 16 Saat 29 Dakika önce Saat 01:58
Hocam merhaba, sayenizde çok şey öğrendik hakkınızı ödeyemeyiz herşey için tekrar teşekkür ederiz. Birşey sormak istiyorum; 2019 doğumlu kızım ateş bulantı halsizlik halisinasyon arazlarının olduğu bir hastalık geçiriyor büyük ihtimalle enfeksiyöz mononukleoz dur diye düşünüyorum. Griplerde öğrettiklerizi uyguluyorum. Forumda size yazan bazı kullanıcılar bu tür hastalıkları tahlil sonucuna göre teşhis ediyorlar yine sizin öğretilerinize göre ve hastalığı bilerek ne yapmaları gerektiği konusunda kesin bilgi sahibi oluyorlar. Onları okuyunca tahlil yaptırmadığımız için acaba hata mi yapıyoruz diye düşünmeye başlıyorum bu da beni tedirgin ediyor. Hastalık olduğunda tahlil yaptırmak gerekir mi hocam birşey kaçırmamak için ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 8 Dakika önce Saat 11:19
Şart değil. Ben; karasız kaldığımda tahlil isterim. Türk doktorları gibi, her selam verenden istemem. 
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 25 Dakika önce Saat 15:02
Teşekkür ederim hocam iyiki varsınız. Bir şey daha sormak istiyorum; kızım normalde de çok yemek yiyen bir çocuk değil tam olarak boy kilosunu bilmiyorum fakat olması gereken değerlerin kilo olarak alt sınırına yakın boy olarak ise uzun sayılır. Fakat çok kırılgan ve hastalıklara karşı dirençsiz olduğunu düşünüyorum. Vitamin takviyesi yapmak gerekir mi acaba bazı arkadaşları ondan daha kanlı canlı güçlü duruyorlar. Vitamin takviyesi yapmak gerekirse ne vermek gerekir tekrar çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 29 Dakika önce Saat 16:58
Günde en az 600ml süt/sütlü gıda ve 1 kuru köfte kadar etli gıda (tavuk, balık da olur) alsın. 
Bir meyva yesin. Vitaminlere vereceğiniz parayı gıdalara verin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.