|
Oksijen oranı 87 , 2.5 yaş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ziynet Tuba
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oksijen oranı 87 , 2.5 yaşGönderim Zamanı: 19 Saat 9 Dakika önce Saat 04:48 |
|
Merhaba hocam,
https://hizliresim.com/m4z8c1d
Kızım 3 gündür hasta, detayları aşağıdaki gibidir. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz. * 2.5 yaşında, 12 kg, 91 cm * 3 gündür ateşi geçmiyor, 37.5 ile 39.5 arasında. Şuana kadar 3 kez calpol verdim. + 3 kez kusma oldu, ilki tam olarak mide kasılması ile safra çıkana kadar kustu ama diğer ikisi geniz akıntısından dolayı mide bulantısı gibi idi. + genel hali çok halsiz ve yorgun, hep uyumak istiyor, uyumasa bile gözü kapalı yatmak istiyor. * burnu akıyor koyu ve çok geniz akıntısı var bu da çok fazla ölksdürmesine neden oluyor. + nefes alış verişi 55 lerde, göğsü inip çıkıyor. 1 dakikada + oksijeni evde ölçtüğümüzfe 89 çıktı ve nabzı 145.acile götürdük orada ilk 87 çıktı ve oksijen verildi., sadece oksijen istedim. Sonra yeniden ölçüldü 89 du. Aşırı düşük denildi ama o kadar kötü değil dediler, başka cihazla yeniden bakıldı bu defa 95 denildi. * röntgen çekildi ciğerde bir şey yok denildi. * kan tahlil sonuçlarını ekledim. * hastanede vermek istenen ilaçları kabul etmedin size danışmadan. Değerlendirip, nasıl ilerlemek gerektiği konusunda bilgi verir misiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 45 Dakika önce Saat 10:12 |
|
Siz gider de bu şarlatan doktorlara "çanak tutarsanız", onlar da içine derler.Sağ çıktığınıza şükredin.
1- WBC(Lökosit) düşük. Belli ki, Viral (Gripal) enfeksiyon, asla antibiyotik gerekmez. 2- Parmaktan oksijen ölçümlerinde %80 altına "düşük" denir. Parmaktan yapılan ölçümlerde, mutlaka "çocuk cihazı" kullanılmalıdır. Erişkin cihazları daima düşük sonuç verirler. Bunları Türk doktorlarının bilmelerini beklemeyin. 3- Her gün anlatıyorum!!! Grip+Kusma/ishal= Domuz Gribi. 4- Hiçbir ilaç kullanmayın, ateş düşürmeyin. 5- Griplerde ateş bazen 5-7 gün sürebiliyor. Dil rengi pembe olduğu sürece, antibiyotik gerekmez. Bugünden geriye yazdıklarımı okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|