Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reflü olabilir mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Reflü olabilir mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Berna Yalçın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berna Yalçın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Reflü olabilir mi
    Gönderim Zamanı: 1 saat 35 Dakika önce Saat 01:03
Sayın hocam oğlum 5 yaş son 1 haftaya yakın geğirmeyle yedikleri ağzına geliyor. Başka bi şikayeti yok hasta gibi değil. 
Daha önce sizinle alerji için konuşmuştuk tahlilleri atmıştım ige yüksek 266 çıkmıştı siz eo düşük andazol verin demiştiniz verdim ama 
İshal olmadı kontrol ettim kakasında da bi şey yok gibiydi. Alerji ilaçlarına devam ettim onlar bitince deri testine gittik 
Akar alerjisi başlangıcında önlem alalım dediler dalman burun spreyi, onceair, cetryn verdiler 15 gün bitmek üzere ( astım ilacı olduğunu söyledim alerjide de kullanılıyo dediler inatla doktor ve eczacı.) şimdi ki durumun bununla bi ilgisi olabilir mi reflüyse ne yapabiliriz teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.