|
10 Yaş oğlum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alyambe
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 10 Yaş oğlumGönderim Zamanı: 5 Saat 27 Dakika önce Saat 16:49 |
|
Selamlar Hocam, 10 yaşında oğlum, vesilenizle ilaçsız, antibiyotiksiz bugünlere geldik, sağolun var olun. ben size bugün hastalık değil ama oğlumda olan fiziksel 3 şeyi danışmak istiyorum, siz birsey yok deyince kafamdan atmak daha güven verici oluyor :))
3 resimle iletiyorum, 1. resimde yüzünde yazdan sonra çıkan pütürler var, birsey gerekir mi, kendiliginden gecer, 2. resimde oglumun gözleri hep böyle biraz damarlı, daha önce göz muayenelerinde birsey yoktu hep boyle hafif damarlı ama size de sormak istedim, 3. resimde de boynunu biraz önde tutuyor sanki gittikce bu yaşta egiliyor gibi önereceğiniz hareket, spor dalı olur mu düz duruş için. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 28 Dakika önce Saat 17:48 |
|
1- Ergenlik belirtileri başlamış. Yüzünü devamlı temiz tutsun.
Bilhassa akşamları, yüzünü mutlaka sabunlu sıcak su ile yıkasın. 2- Sivilce oluşur da, sıkma gereği olursa, mutlaka iyi temizlik yapsın. Elini ve yüzünü sabunlu sıcak su ile yıkadıktan sonra kolonya sürsün. 3- Gözdeki damarlanmalar, normal. Poreselen beyazı olacak diye bir kaide yok. 4- Boyun pozisyonu; adeleleri zayıf. Günde 2 defa, 10 dakika kadar, 1.5 litrelik 2 pet şişeyi: - Yukarı kaldırıp-indirsin. - Omuz hizasında, yere paralel yanlara açıp-kapasın. Bunları yapabildiği kadar yapsın. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|