|
Kendim için boğazdan kan gelmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hivda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim için boğazdan kan gelmesiGönderim Zamanı: 16 Saat 22 Dakika önce Saat 00:06 |
|
Hocam merhabalar.49 yaşındayım.Son aylarda sık sık boğazım acıyor,kırıyor sabaha kadar kaşıntı gibi rahatsız edici bir durum yaşıyor ve yudum yudum su içiyorum.Aurıca her boğazımı temizlediğimde taze kan geliyor.Daha önceleri burnunu her temizlediğimde boğazıma kan akardı şimdi boğazımdan kan geliyor.Kulsk Burun Boğaz uzmanına gittim kamerayla bakıp boğazda ve burunda tahriş var deyip antibiyotik boğaz spreyi soğuk algınlığı verdi. Hemen film çekmeyelim dedi.1 ay kadar sonra boğaz şikayetleri sonrası yine kan geldi bu sefer göğüs hastalıkları bölümüne gittim ciğer temiz ama sürekli olması normal değil tekrarlarla film dedi.Ben boğazımı her temizlediğimde kan geliyor hala.Bu durumda ciddi bir durumdan şüphelenmeli miyim gidip film çektirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 19 Dakika önce Saat 10:09 |
|
Röntgen de bir şey görülmez!!
Aşırı sıcak içeçek/yiyeceklerden uzak durun. Acılı/baharatlı gıdalardan uzak durun. "kaşıntı" hissi olduğunda, Tantum Verde Sprey kullanın. 1 hafta sonra durumu yazın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|