|
Astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
3 gonca
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AstımGönderim Zamanı: Dün Saat 08:41 |
|
Iyi günler Kadir bey. 75 yaş astım hastası erkek.kilosu 90 boyu 170cm. Kalpteki aurt damari genişlemesi var(7cm)hicbir doktor ameliyat etmiyo. Sadece dikkat edin diyo gönderiyorlar. Benim size sorum şimdi hasta 1 haftadır hıçkırıyo acile gidiliyor igne yapıldı biraz kesildi. 2 saat sonra geri başladı Wbc 10.8 crp 65 çıkmiş enfeksiyon var demişler antibiyotik kullanıyor ama hiçbir düzelme yok.10 gündür. Bu adamın öksürmesi bile tehlikeli demişler şimdi ise hıçkırık başlarına bela oldu. Astım için kullandıgı ne fıs fıslar ne havalar bi ise yariyor.
Biliyorum sizin ilgi alanınız degil ama yaşam koşullarını daha rahat geçirmesi için tavsiye edeceginiz birşeyler var mı?Yardım ve önerileriniz için şimdiden çom teşekkür exerim. Sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Saat 40 Dakika önce Saat 09:58 |
|
Enfeksiyon yok! (WBC:10.8) Akılları sıra; "Çocuk kandırıyorlar"!!
Hıçkırık için ne kullanıldı? Doğrusu; "Primperan iğnesidir"! Aldığı bütün ilaçları yazın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|