|
Krup mu? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
İkiçocukluanne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İkiçocukluanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Krup mu?Gönderim Zamanı: 10 Saat 8 Dakika önce Saat 06:13 |
|
Hocam kızim kreşe gidiyor ve bu kış çok sık oldu akşam normal öksürmeye başlıyor gece birden boğuk boğuk oksurerek zor nefes alarak uyanıyor.gece soğuk havaya çıkardım ve buhar verdim Cold mix damlattim şuan daha iyi durumu uyudu doktora götürmek istemiyorum her gittiğimizde ventolin antibiyotik veriyor larenjit diyip. Sizce ne yapayım goturmezsem alt solunum yoluna ilerleme durumu olabilir mi.
|
|
|
İkiçocukluanne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 28 Dakika önce Saat 11:53 |
|
" her gittiğimizde ventolin antibiyotik veriyor"
Başka bir halt bilmezler ki! 3-5 tane hastalık ismi öğrenmişler, her gelen hastaya onlardan birini, "teşhis" diye sokuştururlar! İllaki her öksürene Ventolin yazmaları; GSK firmasının; 2006 yılında 300 doktoru 1 haftalık Karayiplerde "Cruise seyahatına" (uçak biletleri dahil) götürmesi nedeni iledir! Hala bir ümit, bunun hayali ile bu pis şarlatanlığı yapıyorlar! Halbuki bilmiyorlar ki, GSK artık bu gibi (sözüm ona) "tanıtım faaliyetlerini" yapmayacağını ilan etti ve Türkiye hariç her ülkeden özür diledi! Türkiye'de ise, Sağlık bakanlığından, Tıp fakültelerine kadar; en üst kademelerden; "-Ne olur bu sahtekarlık devam etsin!" diye yalvarıyorlar! Ateş/öksürük olduğunda daima diline bakın, dili pembe ise antibiyotik gerekmez. Grip için anlattıklarımı uygulayın. Griplerin tedavileri yoktur! Sürelerini tamamladıklarında iyileşirler! Benim anlattıklarım ile sadece bu süreyi rahat geçirirsiniz. Türk doktorlarının verdikleri ilaçları (başta Ventolin olmak üzere) verirseniz, alt solunum yollarına İNER! "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı hala okumadınız mı? 70'li yıllardan beri; Türkiye'deki Tıp Fakülteri'nde, "Fizyopatoloji" dersi kaldırıldığı için bu doktorlar, Üst Solunum yolu hastalıklarında, vücudun (mikroplar alt solunum yollarına inmesin diye) kasten daralttığı bronşların Ventolin ile genişlemesi ile hastalığın alt solunum yollarına ineceğini bilmezler! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 23 Dakika önce Saat 11:58 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|