|
Kaka tutma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mzzez
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Oca 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka tutmaGönderim Zamanı: 8 Saat 44 Dakika önce Saat 02:32 |
|
Merhaba saygıdeğer hocam,
2,5 yaşında kızım yaz sonu ateşlendi ateşin bir türlü düşmemesi üzerine doktor idrar testi yapmak istedi, idrar torbasını takmakta hem zorlanmamız hem de ateşin verdiği rahatsızlıkla kızım çok ağladı ve elleriyle genital bölgesini surekli tutmaya başladı ve bir kac gun sonra mastürbasyon yapmayı öğrendiğini fark ettik akabinde kabızlık yaşadık ve zorla tuvaletini yaptı. Kızım o zamandan beri kakası geldiğinde acıyacağını düşündüğü icin ellerini genital bölgesinde tutup yuz ustu yatarak sürtünmeye başlıyor zorla ben tuvaletini yaptırdıktan sonra sürtünmeyi hemen bırakıyor. Bu hareketinde mastürbasyon mu yoksa kakası geldiğinde kendini sıkma eylemi mi onu da tam anlayamiyorum çünkü sadece kakası geldiğinde yapmaya basliyor. Bu sepeten ne tuvalet egitimine baslayabildim ne de memeden kesebildim bu süreç beni cok yıprattı. Yardımlarınız icin teşekkürler Saygılarımla,
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|