Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 40 derece ateş 4. gün
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

40 derece ateş 4. gün

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamocka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamocka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 40 derece ateş 4. gün
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 10:36
hocam selamlar, 
kızım cumartesi sabahtan itibaren ateşli uyandı 39.9 şieklinde ilk 24 saat hiç ilaç vermedim ama sonra çok halsizleşti ara ara çorba içti bol su içiyor midem bulaıyor karnım agrıyor dedi arada. 2. gün halsiz diye calpol verdim ateş 38,5 lere indi 24 saat sonra yine ateş çıktı ve halsizlik bir calpol daha verdim bu arada gece çok az kustu. bu gece ateş hep 37,9 larda seyretti (bu arada 2 gecedir halüsinasyon görüyor çok aglıyor calpolden ya da en. mono olabilir diye düşündüm) neyse bu gece daha az halüsinasyon gördü ve ateş görece düşmüştü sabah aç uyandı kahvaltı yaptırdım ve hemen akabınde kustu şuanda da ateş 37,8. ateşin azalması iyi düzeliyor demiştim ama karın ahrısı ve kusma başladı cunku az da olsa yiyor kusmuyordu ama bu sabah ne var ne yok çıkardı. daha bekleyeyim mi sizce yoksa götüreyim mi? dr kesin kesinnn antibiyotik verecek o zaman daha cok ikilemde kalıyorum

Düzenleyen Mamocka - Dün Saat 10:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 43 Dakika önce Saat 17:02
Diline BAKIN!!!! (yüz bin kere anlatıldı!) Dili pembe ise, sakın antibiyotik vermeyin.
Eğer, Enfeksiyöz Mononükleoz ise, Kan Sayımında MON% yüksek çıkar. 
Viral olup, bir tedavisi yoktur, kendiliğinden geçer. 
Öyle; günde 1-2 defa kusma ile çocuk hastaneye gitmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.