|
5 yaş kulak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MelikeA.
Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5 yaş kulak ağrısıGönderim Zamanı: 17 Saat 35 Dakika önce Saat 23:15 |
|
Kadir Hocam merhaba,
Kızım 10 gün önce yüksek ateş ve halsizlik ile muhtemelen viral enfeksiyon geçirdi, 3 gün boyunca oldukça yüksek ateşi vardı, ılık sıvılar ve dinlenme ile ateşi atlattık ama sürekli yatmak ve uyumak istiyordu, bu hali de hastalığın başından itibaren tam 1 hafta sürdü, ateşin bitmesinin ardından önce kuru öksürük başladı, sonra öksürük sökmeye başladı, çatallı balgamlı bir öksürüğe döndü. 8. günde gayet iyiydi fakat bugün yani 9. gün öğlen kulağım ağrımaya başlıyor dedi, grip arkasında söylediğiniz gibi zaten beklenen bir durum, hemen iliadin damla aldım fakat kızımı henüz ikna edemedim, sakız çiğnettim, trambolinde zıplattım, belki faydası olur diye. Biraz azaldığını söylüyor, ancak o tarafa yatmıyor, bir de şimdi tekrar ateşi çıkmaya başladı ve boğazının acıdığını söylüyor. Hastalık bitti derken yeniden mi geliyor, doktora götürmeyi hiç istemiyorum çünkü ilaçları dayıyorlar. Şimdi uyumaya başladı, çok ağrısı olsa uyuyamaz diye düşünüyorum ama tekrar ateş ve boğaz acıması beni endişelendirdi, size yazmak istedim hocam. Nasıl ilerleyelim ?
|
|
![]() |
|
MelikeA.
Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 27 Dakika önce Saat 10:23 |
|
Hocam tekrar merhaba, şimdi ağrısının azaldığını ama az duyduğunu söylüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 51 Dakika önce Saat 12:59 |
|
Bugünden geriye, yazdıklarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|