|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dobi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 16 Saat 1 Dakika önce Saat 19:49 |
|
Merhaba Kadir bey kızım kilo 17 boy 105 santim oğlum kilo 26 boy 127 santim yaklaşık bir buçuk sene önce d vitamin seviyelerimiz Ağustos ayında ölçtürdüğüm zaman 50 ve 55 civarındaydı size tanıştığımda binlik üniteyle devam etmemi söylemiştiniz ben 6 ay boyunca binlik ünite ile devam etmiş idim 6 ay sonra kan tahlili verdiğimde ikisininde d vitamini değerleri 35'lere düşmüş idi ben de üç buçuk yaşındaki kızıma günlük 3000 ünite 6 yaşındaki oğluma da günlük 4 bin ünite vermeye başladım son olarak kasım ayı ölçtürdüğüm zaman 56 civarındaydı kızım oğlumla 52 civarındaydı sormak istediğim boy ve kilolarına göre fazla mı d vitamini kullanıyorum tekrar tahlil yapmamı önerir misiniz yoksa aynen devam etmeli miyim teşekkür ederim cevabınız icin
Düzenleyen Dobi - 15 Saat 57 Dakika önce Saat 19:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 58 Dakika önce Saat 20:52 |
|
İstenen aralık: "50-100" arasıdır. Aynen devam edin.
Sadece bu şekilde çok pahalıya halletmiş olursunuz. 6 ayda bir ampul Dvit3 içmeniz en uygun yöntemdir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Saat 58 Dakika önce Saat 20:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|