Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - demir alımı hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdemir alımı hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Konu: demir alımı hakkında
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 12:10
 Benal Hanım Merhaba

Hamileliğimden doğuma kadar demir hapı kullandım,doktorum doğumdan sonra 3 ay daha kullanmamı söyledi,fakat bebeğim ilk günlerde yeşil ve sulu kaka yaptı,kakasının normal olup olmadığını takip edebilmek için hapı kullanmayı bıraktım,ve kaka normale döndü,40 günlük olduğunda tekrar başladım bu sefer 4 gün kaka yapmadı bebeğim ,bu yüzden tekrar bıraktım,sizce bebeğimin sağlıklı olup olmadığının göstergesi kakası olmalı mıdır?ve ben demir hapına devam etmeli miyim?bu tip yan etki vermeyen ilaçlar var mıdır?
Bir de Benal HAnım bebeğim 1.ayından itibaren  ACD3 vitamin takviyesi günde 10 damla alıyor,başka kullandığımız vitamin yok,sizce bu D vitamini takviyesi için yeterli midir?Size sorulan sorularda günde 3 ya da 4 damla alınan D vitamini olduğunu okudum,benim kullandığım D vitamininden farklı mıdır?
Sevgiler
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 17:41
Merhaba...
Kan sayımınızı bilmiyorum. Eğer hemoglobin çok düşükse gün aşırı demir ilacı alın. Hemoglobin normal ise, demir almasanız da olur. Kullandığınız preperatlar farklı olduğu için damla sayısı değişebilir. Doktorunuz dozunu ayarlamıştır. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.