|
İYE Mİ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tülay Roza
Üye
Kayıt Tarihi: 19 May 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tülay Roza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İYE Mİ?Gönderim Zamanı: 13 Saat 26 Dakika önce Saat 01:49 |
|
Hocam merhaba 4 yaş kız çocuğu daha öncede yazmıştım gece kacirmalari için. Tekrar tahlil yaptırdım yine temiz fakat kesik kesik idrar yapıyor, bazen açıyor diyo ve gece iki kere alt ıslatıyor. Tahlil yanlış olabilir mi? Kaşık fıtığı var tetikler mi? Bactrim alıp kullansam zararı olur mu? Bir ay kadar yaban mersini alıp yedirdim ama değişen bir şey olmadı. Yapmam gereken bir tahlil var mı ? Doktor böbrek ultrasonu çekti temiz çıktı. Sizin önerinizi ne olur hocam. Teşekkürler. İyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 21 Dakika önce Saat 09:54 |
|
İdrar TEMİZ: US'u uygulayan NE dedi? Ne düşünerek US çekmiş?
"Tamamen duygusal!" Dışardan getirtebilirseniz, Minirin sprey getirtin ve yatmadan evvel, burun deliklerine birer "fıs" uygulayın.
|
|
![]() |
|
Tülay Roza
Üye
Kayıt Tarihi: 19 May 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tülay Roza
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 5 Dakika önce Saat 12:10 |
|
Böbrek genişlemesi varsa alt ıslatma olur dedi. Fakat temiz çıktı. Uzun süre olunca çaresiz kaldım. O zaman bactrim gerekmiyor . Dediğiniz ilaçi bulmaya calisicam hocam . Çok çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|