|
Düşme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MerveBoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DüşmeGönderim Zamanı: 1 saat 38 Dakika önce Saat 00:45 |
|
Kadir hocam merhaba
Mercan 8 aylik bugun sabah 09.00 da yataktan parkeye dustu ben dususunu gormedim cunku rahatsizdim ve kahretsinki uyuyakaldim.Ciglikla ve güm diye sesle uyandim sirtustu yatiyor agliyordu aldim emzirdim uzunca agladi.Sonra sizden ogrendigim kadariyla bekledim sakinlesti alninin sag tarafi epey bir sisti.Yatakin kenarlarinda sert ahsap cerceve var anladigi kadariyla kafasinin alin kismini ve yanini oraya carpip kafa arkasi dusmus :( .Hastahaneye gitmedik sonra cok sisme yapinca israr ettiler goturdum ultroson cektiler rontgen istediler ben cektirmedim.Siz başin yan kisimlari tehlikeli dersiniz ama bilmiyorum yanimi vurdu nereyi tam vurdu.Ultrosonda vurdugu kisimdaki bingildak kapanmmis digerleri acik dediler.Hala kendimi affedemiyorum.2 hafta sonra cikan tehlikeli durunlar bile var :(
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|