|
Çocuk öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hassasanne07
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çocuk öksürükGönderim Zamanı: 10 Saat 23 Dakika önce Saat 09:44 |
|
Hocam oğlum 6.5 yaş daha önceki 2 yıl önceki doktor muaynesinde bir bademxik büyüklüğü aynı taraftada büyük lenfi var diğer bamdeciğide büyük ama biri tamamen büyük sürekli geniz akıntısı yaşıyor buhar cold mix atlatıyoruz fakat 2 gündür yoğun bir öksürük gıcık öksürüğü yanlız böle sürekli dakikada 2-3 kez gibi başladı dün gece ateşi yükseldi 39 oldu müdahale etmedim düştü 6 saattir ateşi çıkmadı ama öksürmekten helak oldu bal limon beriyorum su veriyorum başka ne yapabilirm dili ise pembe ama üstü beyaz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 59 Dakika önce Saat 10:08 |
|
Grip için anlattıklarımı uygulayın.
Gripler ortalama, 2-3 hafta sürerler. Daha uzun sürenler de (Enfeksiyöz Mononükleoz gibi) olabilir. Sakın öksürük kesmeye yönelik ilaçlar (Aferin, Peditus, Actifed gibi) Sakın Astım (Ventolin gibi) ilaçları, Sakın Kortizon (Kortair gibi) kullanmayın. Çok şükür onca hakaretlerimden sonra; Actifed, Sudafed, Antibeksin (meşhur kirazlı şurup) artık kullanılmıyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|