Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 13 aylık bebek oyuncak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

13 aylık bebek oyuncak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 13 aylık bebek oyuncak
    Gönderim Zamanı: 12 Saat 58 Dakika önce Saat 10:59
Hocam merhaba,

Bebeğim 13 aylık, erkek. Bu dönemde gelişimi için faydalı oyuncaklar neler? Yaklaşımımız nasıl olmalı; rutinler önemli mi mesela?

Bir de ben işe başladım, yeni bir başladım sürekli kaygı hissediyorum ve hiç enerjim kalmadığı için çok oyun oynayamıyorum onunla. Son dönemde emdikten sonra babaya gitmek bana gelmek istemiyor. Bu durum normal mi? Ben yorgunluktan çok kaliteli vakit geçiremiyorum onunla bu yüzden mi babasına gitmek istiyor? Baba ile oyun oynuyorlar genelde çünkü.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121386
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 38 Dakika önce Saat 12:19
Her çocuk farklıdır! öyle "fiks menü" YOK! Hiç bir "rutin" yoktur! 
Çocukla oyuncak mağazasına gidilir, çocuk hangisine ilgi gösterirse, onu alırsınız. Tabii, bu 13 aylık çocuk
 için geçerli değil.
Bazı; "kıymeti kendinden menkul" doktorların palavralarına da kanmayın. 
Ayrıca da; 13 aylık çocuk. Ne anlar oyuncaktan. 
Onların ilgi alanları emziktir, çıngıraktır, yatağın üstüne asılan hareketli oyuncaklardır.
Baba ile her ne kadar çok iyi vakit geçirse ve tercih etse, erkek çocukları, eninde sonunda anneye dönerler. 
Kızlar; biraz daha babaya düşkünlerdir ama bu da geçicidir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Saat 33 Dakika önce Saat 12:24
Yukarı Dön
Firuzeko Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Firuzeko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 18 Dakika önce Saat 15:39
Sağolun varolun hocam at yarıştırır gibi yok o oyuncakla bilmem ne gelişimi vs diyorlar. Alıyorsun cocuk anca agzına sokuyor. Haklısınız tesekkur ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121386
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 51 Dakika önce Saat 16:06
Etrafın da bir kabahatı yok! Neticede onları da bazı soytarı doktorlar gaza getiriyorlar, sanki bu konuda bir
 ders veya kurs görmüşler gibi ahkam keserler. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 49 Dakika önce Saat 16:08
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.