Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Popom ağrıyor diyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Popom ağrıyor diyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegulasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegulasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Popom ağrıyor diyor
    Gönderim Zamanı: 13 Saat 3 Dakika önce Saat 09:44
Hocam merhaba
Kızım 3 gün önce popom ağrıyor demeye başladı. Ama dün bugün çok faxla diyip ağlamaya başladı. Ağrıyor dediği an yürüyemiyo oturamıyor. Görüntüde hiçbir şey yok ama tuttuğu yerden anladığım popo yanakları bez kısmı. 33 aylık. Birax kabız sorumumuz oluyor o mu sancı yapıyor diye düşündüm dün kakasınıda dulcosoft verdim yaptı. Ama ağrıyor demeye hala devam ediyor. Ne yapayım şaşırdım. Bugün ilk kez ağrıyo dediği an poposunu ellediğimde dokunma acıyor dedi. İçten mi dıştan mı anlayamıyorum. Belli aralıklarla acı sancı giriyor her an yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 14 Dakika önce Saat 10:33
Bazı çocuklarda (Bilhassa stres veya kıskançlık durumlarında) oluyor. Makat adelesine kramp giriyor gibidir.
Proctalgia Fugax denilen bu ağrılar olduğunda ufak bir sıcak havlu ile kompres yapın, hemen geçer. 
Sıklaşırsa, yatmadan önce 1 ölçek Atarax şurup, 1 hafta verin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.