|
Duymama |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fethiyeaknn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeaknn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DuymamaGönderim Zamanı: 5 Saat 29 Dakika önce Saat 12:29 |
|
Hocam hayırlı günler, oğlum yarın 7 yaşını dolduracak 3 yaşından bu yana sürekli burnunda doluluk var ve tıkalı bir gece rahat nefes alıp uyuduğunu bilmem, sürekli ağız solunumu yapıyor gece burnundan almak istese nefessiz kalıyor KBB yüzde 80geniz eti kapamış dedi ameliyat kulakları sıvı topluyor ama iki gündür duymuyor hocam kahroldum ameliyat ettirmeyerek
çocuğumun işitme kaybına neden oldum dün sabah net olarak duymadığını anlayınca tekrar gittik antibiyotik otrivin burun sprey soğuk algınlığı verdi pazartesi işitme testi verdi ama bugün de aynı net duymuyor 😞hocam iliadin dediğiniz gibi yapıyorum ama bi fayda vermiyor benim takıldığım1) çocuğum artık bu şekilde mi kalacak yani kalıcı işitme kaybı mı oldu 2) Burun temizliği sürekli yapıyoruz ama asla açılmıyor 3) ℅80 kapalı burun ameliyat olmadan nasıl geriler ki rahat uyku ve nefes yok
Düzenleyen fethiyeaknn - 4 Saat 35 Dakika önce Saat 13:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 10 Dakika önce Saat 15:48 |
|
1- Cep telefonu verin ve konuşun. Duyuyorsa, ciddi bir kayıp yoktur.
2- O KBB doktorunun verdiği ilaçlar hiçbir şekilde fayda vermez ve kasten verilir! Ondan sonra da: "Görüyorsunuz, elimizden geleni yaptık, başarılı olmadı, buyurun ameliyat!" derler. 3- İliadin'i benim anlattığım şekilde uygulamanız ŞART! Sırt üstü yatar olacak ve her bir tarafa damlattıktan sonra başı o tarafa çevrilip, 1-2 dakika beklenecek. 4- Geniz eti; bir Lenf bezidir.! Bu yaşta (okul/yuva) her çocukta olurlar. BU yaşta henüz antikorlar olmadığı için, enfeksiyonlarla Lenfatik sistem mücadele eder ve büyük kalırlar! Böyle adi yalanlara kalmayın. Kulak ile ilgili yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
fethiyeaknn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeaknn
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 9 Dakika önce Saat 16:49 |
|
Hocam çok sesli konuşursak duyuyor diğer türlü yok duymuyor, yani bu ameliyatla düzelir mi çok üzülüyorum yok yerden bu duruma geldi verilen sprey leri kullanmadım kulak zarar gördü. Hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|