|
Bebekte iştah durumu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayyse_26
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebekte iştah durumuGönderim Zamanı: 3 Saat 19 Dakika önce Saat 21:23 |
|
Hocam merhaba. 10 bucuk aylık erkek bebeğim var boyu 74 cm kilosu 8 bucuk. Anne sütü almıyo mama içiyor. Bu aralar zar zor besleniyor önceden cok daha fazla yiyen bebek şimdi 2 3 kasık bile bazen zor yiyor. Böyle olunca bende zorlamamak tiksindirmemek için bazen yemek yedirmiyorum mama veriyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum buna rağmen sürekli vermem mi daha iyi yoksa doğru mu yapıyorum. Mesela sabah kahvaltıda yumurta peynır veriyorum 3 4 kasık yumurta yiyo 3 4 kaşık da peynır bu 10 bucuk aylık bebek için yeterli mi? Öğlen çorba içiriyorum bazen 10 15 kaşık içer bazen 3 5 kaşık. Akşam yemeklerıne genelde et tavuk gibi yemekler bazende ıspanak tarzı şeyler yapıyorum. Ama dediğim gibi bugün 10 kaşık yıyen bebek ertesı gün 3 kasık yiyor ve ne kadar yerse yesın arkasına hemen mama içmek istiyor mama olmadn doymuyor. Çok uzattım kusura bakmayın ama bi yanlışlık var mı hocam ne yapmam veya yapmamam gerek yardımcı olur musunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 50 Dakika önce Saat 21:52 |
|
Yanlış yapıyorsunuz! Daha doğrusu, yanlışı, size bu aklı veren doktora inanmakla yanlış yapıyorsunuz!
Mama da ne oluyor? Bu ayda NE MAMASI? Siz yemek yapmasını bilmeyen Amerikalı annemisiniz? 1- Günde, en az 600ml kutu sütü/sütlü gıda verin. 2- Üstüne, evde o gün ne pişti ise, onlardan verin. 3- Çorbalar; acısız tarhana, Yayla ve beşamel soslu mercimek çorbaları tercih edilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 2 Saat 47 Dakika önce Saat 21:55 |
|
![]() |
|
Ayyse_26
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 33 Dakika önce Saat 00:09 |
|
Hocam yemeklerden veriyorum ama iştahlı sekılde yemiyor. 2 3 kaşık yiyor doymuyor ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|