|
Hipofiz bezi kitle |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hipofiz bezi kitleGönderim Zamanı: 13 Mar 2026 Saat 00:33 |
|
Hocam iyi akşamlar bir ay önce boynum ve omzumda şiddetli ağrıdan mr çekildim omzumda yırtık ve boynumda düzleşme çıktı ama çekim sırasında çeken kişi hipofiz bezinde bir karartı görünüyor sanki nokta gibi bişey bir endokrine gidin isterseniz dedi. Aynı devlet hastanesinde bildiğimiz bir beyin cerrahına gittik ilaçlı mr istedi bende sizden buradan okuduğum için yok çekemem dedim hiçbir belirti vermeden orada iyi huylu bir kitle olabilir dedi. Hocam benim hiçbir belirtim yok ne hormanel ne de başka bir şikayetim yok baş ağrım adet düzensizliğim el ayak büyümem yok yine de kan tahlillerini yaptırdı . Prolaktin hormon düzeyim de 3.1 çıkmış birdaha da gitmedim hastaneye ama içimi de kemiriyor size sormak istedim ciddi birşeymidir bu hocam.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|