|
Ciğerde ses |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zübeyde78
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ciğerde sesGönderim Zamanı: 5 Saat 60 Dakika önce Saat 07:57 |
|
Kadir hocam oğlum çoğu hastalığında solunumu hızlanıyor ciğerde nefes verirken ses oluyor, şuan verirken bariz ses var böyle olduğunda ben kendi yöntemlerimizi sizin önerilerinizi uyguluyorum.Şuan balgamlı öksürük var az az öksürüp yoğun balgam sesi ve ciğerde ses var.böyle bir durumda neyapmalıyım? Doktor böyle anlar için Kortair vermişti hiç kullanmadım bugüne kadar ama bu yüzden iki kez Prednol olmak zorunda kalmıştı korkuyorum Kortair vereyim mi ? Solunum yavaş yavaş hızlanmaya başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 49 Dakika önce Saat 09:08 |
|
SAKIN,SAKIN bu "CortAir denilen kortizon şarlatanlığına rağbet etmeyin. Bu şekilde hiçbir enfeksiyon asla
iyileşmez, ama arazlar baskılandığı için hastalığın ilerlediğini anlayamaz ve son anda hastanelik olursunuz. "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı Sabit Forum kısmından okuyun. Ha CortAir, ha Prednol!!! İkisi de kortizon.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|