Merhaba Kadir Bey ,Kızım 5 yaş 10 aylık .
Bu akşam çocuklar için olan go karttaydık.Kızım akülü araca binerken arkadan gelen araç görevliye ve kızıma çarptı o arada görevli kızımı kucaklamıştı arabaya bindiriordu bacağının altı kısmı ayak bileği ve ayağının üstü kızımın aracıyla arasında kaldı lastikle kaplı çevresi ama çok hızlı çarptı gelen araba.Ağladı 15 dk.falan sonra biraz topalladı sonra 45 dk.sonra falan düz yürüyordu.Ortopedist olan komşumuzu aradım acile gidin orada dr.la paslaşırız ama bence röntgene gerek yok bir gidin ona göre bana dönün dedi.Acilin dr.u muayene etti 2 eliyle aynı anda tüm bacağı kontol etti ve yürüttü .Hiçbirşeye gerek yok dedi ilaçta vermedi.Ama kızımın bileğinde ve ayaküstünde yüzükler ve ufak morluklar var sorum şu ki ilerde birşey çıkarmı çatlak falan olsa yada sinirlere zarar gelse anlaşılır mıydı?
2. Kızım 10 gün oldu gribi geçti ama burnu tosurduyo tıkanıklık yok ama yatınca horluyor burun gerisi dolu sanırım ne yapmalıyım?
3.uyurken devamlı ağız salyası akıyor başka belirti yok?parazit falan olabilir mi kaşıntı yok ama bilemedim?