|
Duyma kaybı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hassasanne07
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Duyma kaybıGönderim Zamanı: 1 saat 48 Dakika önce Saat 05:53 |
|
Merhabalar hocam yine en endişendiğim konu ile geldim daha önce 5 yalındayken kızm her ay tekrarlayan otit geniz akımtısı olduğu için kulap tüpü geniz eti amelytı oldu o zamanlar sürekli ateş halsizlik oluyordu bilinçsiDik ettirdik şuan 12 yaş ama problem bitmedi bitmiyor her sene mevsim geçisi zamanı öksürük geniz akmtısı ve en önemlisi grip gibi olup duyma kaybı yaşıyor kuağı akıyor biraz az ağrıdı diyor sonra duyma ancak bağırarak konusınca duyuyor iliadin coşd mix kullanıyorum doktor zespira levmont ibupren cold her sene mevsim geçisi kullanacak demişti ama ben sizin yazılarınızdan dolayı kullanmadım hiç cold özellikle hiç almadım çünkü wlf parkinson white hastası crablasyon oldu geçen sene. Ama bu duymama çok canımı sıkıyor doktora götürmedim daha önce bir kaç kez olduğunda başka doktorlara kbb götürmüştüm biri hatta sey demişti kulak zarı delik bu çocuğun demişti amelyattam olmustur demişti abtibiyotik vermişti içirdim o zamanlar duyma kaybı geçmişti ben ne yapacağım hocam bi yönlendirme yaparmısınız suan bağırmassak duymuyor aynı masada yemek yerken konustuşumuzu anlamıyor
|
|
![]() |
|
Hassasanne07
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 44 Dakika önce Saat 05:57 |
|
Ayrıca hocam o zamanlar 4 5 yaşlarında neredeyse her ay oldupu için konusması asırı genizdendi ve sürekli baI harfleri çıkaramıyordu kbb bize işitme kaybı yaşıyor ondan demişti öle amelyaa karar vermiştik sonra harfler baya düzeldi gerçekten hatta geçenlerdede okulda arkadaşları sen pelteksin demiş ki bence değildi konusma terapistine götürdüm r sesi peltekliği var dedi başta söylerken söylüyor aradaki r harfelerni söyleyemiyor oda peltek anlaşıyor dedi başta r oldumu yapıyor aradaki yıtuluyor die çalışma kapıdı versi hatta oda duyma problemi yaşadımı hiç omdam olur dedi bu konuyla bağlantıso var die söyledim kız çocuğu ve ergenlikte çok takıyor hocam nolur yardım edin napayım ben
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|