|
Kulaktan akan su gibi sıvı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulaktan akan su gibi sıvıGönderim Zamanı: 9 Saat 54 Dakika önce Saat 06:32 |
|
İyi günler hocam. Oglum 8 yaşında ,4 gun once bogaz ağrısı oldu,hafif ateş ardindan bu gece kulağım acıyor, çok ses geliyor dedi. Her zaman yaptığımız gibi iliadin damlattim burundan 2ser damla şeklinde. Gece uyandı ağrısı rahatsiz etmiş, sonra sağ kulağından su geldi daha dogrusu su kıvamında sıvı. Siz ostaki borusundaki basınç nedeniyle biriken sıvı akabilir demistiniz. Acaba kulak zarı mı delindi? Daha önce çok defa kullandık iliadin ama sıvı akma durumu olmamıştı. Alan sıvı su gibi berrrak
|
|
![]() |
|
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 16 Dakika önce Saat 09:10 |
|
Hocam sag kulağından berrak sıvı gece boyunca 2 defa sildim ama yine ağrısı devam ediyor. Dolven icirdim ancak uyudu. Sıvı akinca ağrı da geçer demistiniz ama neden agriyor anlamadık. Bir de iliadin 5 günlük dozu tamamlayalım mı? Ne olursa olsun 5 günü tamamlayin demistiniz ama kula akarken bir sakınca olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 16 Dakika önce Saat 09:10 |
|
Evet. Orta kulakta, kulak zarına baskı yapan sıvı; göz yaşı kıvamındadır.
SAKIN kulağına bir şey damlatmayın. Kendi haline bırakırsanız, kulak zarı kendisini tamir eder. 5 gün İliadin damla anlattığım şekilde uygulayın. Normalde bu sıvı; Öztaki borusundan akar! Griplerde (sadece Griplerde olur) Öztaki borusu kapanınca, İliadin ile açılmaz ise, kulak zarı delinerek akar.
|
|
![]() |
|
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 10 Dakika önce Saat 09:16 |
|
Teşekkürler hocam. Dün akşam başlayınca agri ilk doz iliadini damlattik ama gecesinde kulağından sıvı geldi. O zaman iliadine devam ediyoruz. Siz asla kulaga damlatmayin dediginiz için yıllardır burundan damlalikla veriyorum. Ne zaman grip olsa burun akıntısı 2 gunde gecse bile tıkanıklık uzun sürüyor, ağız açık sürekli burundan nefes alamıyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|