|
danışma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gul78
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: danışmaGönderim Zamanı: 5 Saat 49 Dakika önce Saat 18:06 |
|
Kadir hocam merhaba 17 yaşındaki oğlum geçen cuma akşamı okuldan ateşli geldi bir gece önce de boğazım acıyor demişti. o gece ateş 39,5 a kadar yükseldi hiç ilaç vermedim müdahele etmedim sabah kendiliğinden düştü hatta sonrasında bir kaç kez su gibi terledi. fakat hafif boğaz acısı vücut ve baş ağrısı oldu yatıp dimdinlendi sadece bir kez parol plus şuru verdim ağrısı için. Ancak burun tıkanıklığı devam ediyor 5 gecedir geceleri 2 şer damla illiadin pediatrik damlatıyorum. hapşırık vs yok. ama burnunu sümkürdüğünde parça parça balgam gibi yeşi sümük çıkıyor. hatta bir kez göz kenarından bile yeşil sümük gibi bir şey aktı. illiadine ara vermem gerekir sanırım 1 gün ara verip tekrar başlayabilir miyim? Yaptığım eksik bir şey ya da ilave yapmam gereken bir şey var mı? çok teşekkür eder şimdden iyi bayramlar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 41 Dakika önce Saat 20:14 |
|
Diline bakın. Dili pembe ise, antibiyotik gerekmez.
Ateş düşürmeyin!
Parol Plus; Kafein ihtiva eder. |
|
![]() |
|
gul78
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 56 Dakika önce Saat 20:59 |
|
Dili pembe hocam aynı bu şekilde devam ediyorum o halde. Parol plus şurup verdim tablet değil hap içemediği için yaşını sorup eczacı bunu verdi. Şurubun prospektüsüne baktım ama sadede parasetamol var yazıyor sadece bir kez vermiştim bir daha vermem uygun değilse
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 0 Saat 60 Dakika önce Saat 22:55 |
|
Gereksiz. Ateş vücudun savunma mekanizmasıdır! Ateş düşürmeyin! Türk doktorlarının gazına gelmeyin.
Ateş hakkında hiçbirinin en ufak bir bilgisi yoktur!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|