|
Kulak ağrısı ve şişlik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EmineM
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak ağrısı ve şişlikGönderim Zamanı: 14 Saat 28 Dakika önce Saat 08:44 |
|
Kadir hocam iyi bayramlar. Bu sefer kendim için yazıyorum. 35 yaşındayım. Pazartesi günü halsizlik iştahsızlıkla birlikte boğazımda kaşıntı ve kulak sol kulağımda ağrı başladı. Hemen iliadin başladım sizin dediğiniz gibi. Normalde de hastalıklarımda kulak ağrım olurdu ve iliadinle geçerdi. Bu sefer ağrı gittikçe şiddetlendi kulağım aralıksız zonkluyor. En son doğumdan sonra ağrı kesici kullandım hocam ona da 5 yılı geçti o kadar dayanamıyorum artık. Dün gece 2 tane parol kullanmama rağmen ağrı hiç azalmadı ve kulak çevreme dokunamıyorum. Kulağımın arkası da şişmeye başlamış. Sabaha karşı acile gittim kulağın çok kızarmış dedi ve agumentin ile antibiyotik kulak damlası verdi. Ağrı kesici olarak da parol plus. Hocam sabah ağrı kesiciyi kullandım yine faydasını görmedim şimdi üstelik ağzımı da açamıyorum çene eklemim ve sol taraftaki diş etlerim bile ağrımaya başladı. Ne önerirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 54 Dakika önce Saat 11:18 |
|
Diş ağrısı vuruyor olabilir.
Bir Diş Hekimi görsün.
|
|
![]() |
|
EmineM
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 41 Dakika önce Saat 11:31 |
|
Hocam hiç çürüğüm dolgu dişim yok. 15 sene önce 2 tane yirmilik dişlerimi aldırmıştım o kadar. Diş eti ağrısı kulak ağrımdan sonra ağrıya yakın bölgede başladı. Kulağımın içi hava dolu gibi iliadinden sonra ara ara tıslama sesi çıkıyor çok az. Genel olarak hep bir kulak ağrım oluyor yolculuk yapınca rüzgarda kalınca hasta olunca direk kulağım ağrıyordu iliadin ile burnum akmaya başlayınca geçiyordu. Bu hastalığımda burun tıkanıklığı olmadı çok hafif bir ateş oldu. Bayram olduğu için uzman doktor da yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 60 Dakika önce Saat 12:12 |
|
Bir tedbir olarak:
1- SAKIN kulak damlası kullanmayın. 2- İliadin damlayı anlattığım şekilde uygulamaya devam edin. 3- Diliniz pembe ve ateş yoksa, antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
|
EmineM
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 36 Dakika önce Saat 12:36 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir Hocam🙏
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|