Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrarda tahlili sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrarda tahlili sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 36 Dakika önce Saat 19:35
Hocam geçen gün de size yazmıştım kızımın idrarında kan artı eksi yazıyor iki sonucunda da kan art eksi yazıyor doktor idrara eritrosit atmış bunu araştırmamız lazım enfeksiyon olabilir dedi ben lökosit yok dedim olsun olabilir dedi yakın zamandaki getirin bir böbrek ultrasonu çekelim dedi herhangi bir şikayete yok dedim olsun dedi hocam sizce idrarda enfeksiyon olabilir mi geçmiş yıllarda idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği için endişeleniyorum hocam
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 28 Dakika önce Saat 19:43
Hocam idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde  lokosit sayısında mutlaka artış olmaz mı bizim lökositimiz az eritrositimiz fazla doktora böyle bir enfeksiyon olabilir mi dedim olabilir dedi çok endişeliyim hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.