Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir sürü ilaçç
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bir sürü ilaçç

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
necla_211 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir sürü ilaçç
    Gönderim Zamanı: 9 Saat 1 Dakika önce Saat 14:18
Hocam Allah rızası için yardım edin 38 yaşında bir kadınım geçen çarşamba başlayan şiddetli yutkunamayan tarzda ve kulaklara kadar atan boğaz ağrısı vucüt ağrısı halsizlik sonrası acile gittim doktor bakıp viral diyip serum yazdı serumda andazol avil dekort vardı bide ayrı parol serumuda vermişti 3 tane ağrı kesici görünce sadece parol taktırdım bide dekort diğer ağrı kesicileri ekletmedim biraz kendime gelir gibi oldum sonra öksürük başladı çok az balgam kalkıyordu pazartesi öksürük zirve yaptı tabi ben bu arada sizin dediklerinizi uyguladım buhar bal limon ama öksürük boğazda kıcık yapıyor ve hiç azalmıyordu artık ciğerlerim böbreklerim hertarafım öksürmekten ağırıyordu zaten uykuda yok öksürükten uyuyamıyorum salı günü tekrar hastaneye dahilye bölümüne gittim doktor baktı boğazın kızarık dedi kan tahlili istedi bide akciğer filmi tahlil sonucu yarına kalıyor diye oda serum verdi yine seruma desefin novalgin avil bide ayrı parol olacak şekilde 3 serum verdi artık ağrılarım çoktu diye sesimi etmedim bişey diyince bu sefer yanındakiler taktırmıyorsun iyileşmiyorsun diye söylenmeye başlıyor. Bugün tahlil sonucum çıktı
Hocam bu nedir ne yapmalıyım bukadar ilaç hepsini kullamalımıyım 
Necla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 36 Dakika önce Saat 15:43
Bu kadar şarlatan doktorları bir arada bulmak ayrı bir şans!!
Hastanede yapılanların tamamı şarlatanlık ve dolandırıcılıktır. Tamamı gereksiz işlemlerdi.
1- Kesinlikle antibiyotik gerekmez. Moxai'yi hemen kesin.
2- Coldaway, sizi daha kötü yapacaktır, bu ilacı hiçbir zaman kullanmayın. Yaptığı iş, vücudun tepkilerini 
    bastırarak gözünüzü boyamaktır. Vücut tepkiler baskılanınca, 2-3 gün sonra daha kötü olursunuz ve
     hastalık süresi de uzar. 
3- Ventolin??? Astım ilacı!! Ne alaka?? 
Türkiye'deki şarlatan doktorların baş ilaçları: Ventolin ve CorAir'dir bu iki ilacı da hemen çöpe atın.
4- Levokort'da Astım ilacı, bu da çöpe!! 
5- ButamCold: Bu da astım ilacı!! 
Manyak mı ne!! Aklını en pahalı astım ilaçları ile bozmuş.
6- Astım ise; (ki değil!!) niye Antibiyotik yazıyor! 
7- Enfeksiyon ise, niye Astım ilaçları yazıyor! 
Tipik; aşşağılık bir şarlatan. 
Dikkat edin bu şarlatanlar asla Grip teşhis etmezler. Her Gripli hastaya, antibiyotik ve astım ilaçlarını yazarlar.
Bu doktorlardan uzak durun. 
Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın.
Sabit Forum kısmından: " Sahtekarlığın 3 Safhası" ve diğer Griplerle ilgili yazıları okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 21 Dakika önce Saat 15:58
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 52 Dakika önce Saat 16:27
Hocam bu hastalık başlamadan önceki gün gece uykumdan boğularak uyandım üst üste öksürdüm zannediyorum ki mide öz suyum boğazıma kaçtı  daha sonraki günde bu hastalık başladı bunu midem yapmış olabilir mi? Çünkü evden çıkmadım evde kimsede hasta değil hastalığım hiç kimseyede bulaşmadı hala da sürekli midem ekşiyor özsuyu boğazıma kadar gelip boğazımı daha beter ediyor sebebi bu olabilir mi? Eğer böyle bişeyse ne kullanmam gerekir?Öksürmekten mahvoldum boğazımda sürekli yanıyor kulaklarıma kadar
Necla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 26 Dakika önce Saat 17:53
Mide suyu genize kaçsa, sadece geçici bir boğaz yanması olur, o da 2-3 saatte geçer.
Düzelene kadar;
Günde 1 tane Famodin40 alın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 14 Dakika önce Saat 18:05
Tamam hocam hemen mide koruyucu alıyorum. Hocam mide özsuyu akciğer kaçar aspirasyon yapar diye duymuştum daha önce acaba öyle bişey olabilir mi dedim.olsa röntgende görünür mü? 
Necla
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 7 Dakika önce Saat 20:12
Hocam mide özsuyu akciğere kaçmış olamaz mı diyorsunuz? Çok kötü bi durumdayım mahvoldum yardım edin
Necla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.