Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Deri rahatsızlığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Deri rahatsızlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
frd Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı frd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Deri rahatsızlığı
    Gönderim Zamanı: 22 Mar 2026 Saat 21:06
Merhaba Doktor Bey. Komşumuzun bir rahatsızlığı var. Onun için size bir soru sorucaktım. 67 yasinda 98 kilo .6 aydır tüm vücutta kaşıntı var vajina bölgesinde de yeşil akıntı mevcut bir çok dermatolojiye gitti mantar kremleri veriyorlar faydası olmadı en son Prof Dr Zekayı Kutlubaya gitti karışım ve hap verdi onun da faydası olmadı aşırı tüm vücutta kaşıntı var. Görselleri ekliyorum. Verilen bir. İlacı da ekliyorum. Yardımcı olabilir misiniz Doktor Bey? 

Düzenleyen frd - 22 Mar 2026 Saat 21:10
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2026 Saat 09:42
Bu ilaç; "Depresyon" ilacı!!! 
Bir kan tahlili gerekir.
BUN, Kreatinin, GFR (MUTLAKA, kan alınırken kilo ölçümü yapılması şarttır. "metrekare" hesaplanabilmesi
için gereklidir) baktırıp bana yazın. 

Yukarı Dön
frd Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı frd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 32 Dakika önce Saat 10:10
Doktor Bey bazı ölçümler yapılmış. Bunları yolladılar bana. Kilosunu sormuşlar ölçüm yaparken. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 21 Dakika önce Saat 15:21
Günde 2 defa Hipokort merhem sürün ve 3 gün sonra sonucu yazın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.