|
Mantar mı bakteri mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysgl1
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Kas 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mantar mı bakteri miGönderim Zamanı: 5 Saat 45 Dakika önce Saat 17:47 |
|
Hocam merhaba, branşınız olmayan bir konuda fikriniz benim için önemli olduğundan görüşünüzü almak isterim. Yaş 34 bayan, evli. 1 ay bir hafta önce, sabaha karşı wcye kalktığımda sık idrar problemi yaşadım. 1,5 saat kadar. Akşam uyumaya yakın aynı durum sıklaştı ve cipro kullanmak durumunda kaldım 3 gün, sistit olduğunu düşünerek. Bir hafta hiç belirti olmadığından geçtiğini düşündüm fakat durum daha da kötüleşti. Hiçbir belirti olmamasına rağmen kızarıklık, şişlik ve beyazlık vardı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımdan eczaneden zalain aldım. Bir yandan da grip olduğumdan dışarı çıkacak durumda da değilim hastaneye uzak olduğum için. Zalaini kullandıktan sonra işimi garantiye almak adına 6 gün sonra bir tane daha kullandım. Tüm arazlarım geçmişti. 28-29 gün sonra yabi 2 gün önce bu sefer kaşınma, yanma ve sarı yeşil bir akıntı gelmeye başladı. Doktora gittim, durumu anlattım kontrol eder etmez, kültür testi alırken ‘içimin dolu olduğunu söyledi’. Simir testi de bu durumdayken alamadı. Ultrasonla da baktı ama açıklama yapmadı. Zolax ve Flagyl (eşimle birlikte kullanılacak), Neo-penotran, Travocort, Borifem ve Femiflor yazdı. İlaçları aldım ama sizin görüşünüzü almadan kullanmak istemiyorum. Temizliğime de son derece özen gösteren biriyim. Antibiyotikle bu noktalara gelmiş olduğumu düşünüyorum. Kültür testi sonucu da 3 gün sonra çıkacakmış. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 28 Dakika önce Saat 20:04 |
|
Mecburen antibiyotik kullanacaksınız. Bir müddet (tedavi süresince) eşinizle temas etmeyin.
Neo-Penotran kullanırken ve sonraki 2 hafta boyunca alkol almayın. Zolax gerekmez. Neo-Penotran içinde var.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|