|
Alerjik astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Seras
Üye
Kayıt Tarihi: 8 Saat 22 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerjik astımGönderim Zamanı: 8 Saat 7 Dakika önce Saat 17:12 |
|
Hocam merhaba, sizi arkadaşımın önerisiyle tanıdım. Kızım 5 yaşında. Neredeyse 2,5 yaşından itibaren aralıklı olarak geçmeyen öksürük krizlerimiz var. Ve özellikle gece yattığı an başlıyor ve aralıksız olarak sabah kadar devam ediyor. Doktora götürdüğümüzde alerjik astım denildi. Deri ve kan testinde sadece polen alerjimiz var. Doktorumuz ventolin inhaler flexoidite inhaler verdi. Ama hiçbir işe yaramıyor. Azcık soğuk algınlığı bile olsa öksürük tetikleniyor. En son çare prednol iğne ya vuruyorlar yada içiriyorlar. O da sadece 1 aylık çözüm oluyor. Kreşe gittiği için tekrardan hasta olup tekrardan ataklar başlıyor. Naparsak yapalım öksürük kesilmiyor. Ventolin inhaler flexoidite inhaler ventolin şurup prednol iğne ama döngü hep aynı öksürük krizleri. Artık çok çaresisiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 34 Dakika önce Saat 19:45 |
|
Doktorunuz tam bir şarlatan!
1- " Doktora götürdüğümüzde alerjik astım denildi." Çocuk doktorları, her öksürene "Astım" derler. Siz hiç bu şarlatanların, Grip teşhis ettiklerine şahit oldunuz mu? 5 seneden beri hiç Grip olmadı mı? Bu size garip gelmedimi? 2- " Deri ve kan testinde sadece polen alerjimiz var" Çocukluk çağında bu testler daima yanlış sonuç verir. Hiçbir güvenirlikleri yoktur. Para tırtıklamamın en basit yöntemlerinden biridir. 3- Prednol, Kortizon olup, vücudun enfeksiyonlara karşı oluşan tepkilerini baskılar ve hastalığın siz farkına varmadan ilerlemesine veya tekrarına sebep olur. 4- Her çocuk (bilhassa ilk çocuklar) ilk defa Kreş/Yuva başladıklarında , ilk 2 sene çok hasta olurlar. 5- Sabit Forum kısmından: - "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" - " Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarımı okuyun. Sonra da; ilk sayfadaki "Yazarlar" kısmındaki makale listeme bir göz atın ve ilgili yazıları okuyun. |
|
![]() |
|
Seras
Üye
Kayıt Tarihi: 8 Saat 22 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 57 Dakika önce Saat 00:22 |
|
Hocam yazılarınızı okudum ve gerçekten haklısınız. Aslında sizin söylediklerinizle beraber düşününce verdiğim koruyucu ve kortizonlu havaların ilaçların hiçbir işe yaramadığının gün geçtikçe bende farkına varıyorum. Ventolinin bile dozunu artırıyor doktorlar yinede bizim krizlerimizi kesemiyor. Bu sene bizim kreşteki ilk yılımız. Kreşe başladığında bende çok hastalanacağını biliyordum ama benim çaresiz kaldığım kısım kreşe başlamadan da 2,5 yaşından beri kriz halinde geçmeyen öksürükler oluyor. Abartmıyorum sabaha kadar öksürüyor ve alerji şurupları havalar dışında su bal ılık şeyler veriyorum ve asla kesilmiyor. 6 saat boyunca kesintisiz öksürülür mü, çocuk öksürüyor. 2,5 yıldır çocuk uykuya hasret kaldı ataklardan deliksiz asla uyuyamıyor. Hasta olmasa dahil sürekli öksürüyor. Alerji, alerjik astım, geniz eti, kulakta sıvı hepsi var deniyor gittiğimizde ve işe yaramayan tedaviler veriliyor. Olumlu ve kalıcı hiç bir etki yaratmıyor. Ne olursunuz bana bir yol gösterin lütfen bu öksürük krizleri nasıl bitecek artık o kadar çaresiz kalıyorum ki lütfen beni yönlendirebilir misiniz 😔😔
|
|
![]() |
|
Derin mira
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 42 Dakika önce Saat 00:37 |
|
Hocam arkadaşım daha yeni üye olduğu için resim atmayı bilmiyor ben onun adına yardımcı oluyorum bunlar kızının tahlil ve görüntüleri
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|