Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Prednol 20 mg iğne
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Prednol 20 mg iğne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Svgsvg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Svgsvg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Prednol 20 mg iğne
    Gönderim Zamanı: 10 Saat 12 Dakika önce Saat 02:54
Hocam merhaba oğlum 20 aylık 12 kg. 1.5 aydır balgamlı öksürüyordu bir süre geçer gibi oldu ama tekrar başladı. Kbb ve çocuk doktoruna götürdük. Kbb kulak enfeksiyonu olmuş dedi zimaks verdi 7 gün kullandık. Çocuk doktoru da deloday alerji şurubunu verdi ankamarin/ oxynaz burun damlası verdi. Burun damlalarını düzenli kullanamadık fizyoyla temizledik. Kulak ağrısı geçti fakat öksürüğü geçmedi. 11 nisanda tekrardan başka çocuk doktoruna götürdük bronşiolit dedi ronkotol ve flixotide verdi. 11 nisan Cumartesi  öğlenden beri buharlarını düzenli verdim. Sabah akşam önce ronkotol verdik 10-15 dk sonra flixotide. Ve 4-5 saat aralıklarla da ronkotolu vermeye devam ettik. Her buhar sonrası da su içirdim. Deloday alerji şurubunu içiyor. Burnunu serum fizyo ile temizliyorum fakat hiçbir rahatlama yok. Gece özellikle öksürük krizlerine giriyor uykusu zaten günlerdir yok fakat buharlar az da olsa rahatlama sağlaması gerekirken aksine sesi de gitti. Gündüzde çok öksürüyor ve özellikle geceleri hiç rahat uyuyamıyor. Balgamlı olan öksürüğü şuan kuruya dönmüş gibi. Doktor ses kısıklığını ve şiddetlenmenin azalmadığını duyunca bugün tekrar çağırdı ve havalara devam edin akşam olan flixotide yerine 3 gün prednol 20 mg iğne yazdı. Havalara diğer zamanlarda devam dedi. Havayıda maskeyle veremediğim için boruyla ağzının dibine tutarak verdim hep. Prednol konusunda çok endişeliyim ama çocuk günlerdir öksürük krizinden uyuyamıyor napacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122203
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 35 Dakika önce Saat 09:31
Tipik ahmak çocuk doktoru reçeteleri!! 
Başka da bir HALT bilmezler! 
Her öksürene; astım ilaçları (Ronkatol), Allerji ilaçları (Deloday), Kortizon (Flixotide), verirler.
Siz hiç bu şarlatanların Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü? 
Serseri, bir de Flixotide'ı az bulmuş olacak ki, bir de Prednol iğne vermiş! Kortizonların sağladığı "sahte
 iyilik hali" ile sizi kandıracak, aklı sıra! 

Ara ara (yatmadan önce) sıcak buhar uygulayın, başucuna 2 damla ColdMix damlatın ve öksürdüğünde
 "Limonlu bal" karışımı verin.
Yazılarımı okuyun.
Bilhassa:
1- "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim".
2- "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarını sabit Forum kısmından okuyun.
Kulak ağrısı olduğunda SADECE; İliadin damla kullanın.
Bu konu için de; Yazarlar kısmındaki:
1- "Kulağında sıvı var" ve
2- "Kulak zarı kızarık" yazılarını okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 34 Dakika önce Saat 09:32
Yukarı Dön
Svgsvg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Svgsvg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 59 Dakika önce Saat 10:07
Çok teşekkür ederim hocam hepsini okudum şimdi. Dünden beri sizden cevabı bekledim ve prednolu yaptırmadım iyiki yaptırmamışım. Havaları da bıraktım bugün itibariyle söylediklerinizi tek tek uygulayacağım. Coldmixin yeşili mi mavisini mi almalıyım farkeder mi?
Bir de hocam ben 15 yaşında itp rahatsızlığı teşhisiyle 3-4 yıl prednol kullanmış biri olarak bağışıklığım aşırı düşük. 18 yaşında splenektomi oldum. Her yıl grip aşısı oluyorum ona rağmen aşırı bağışıklığım düşük. Benim bağışıklığım düşük olduğu için çok sık hasta oluyorum ve çocuğuma da benden bulaşıyor. Bağışıklığımı yükseltmem için ek takviye ya da önerileriniz var mıdır? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.