|
Yenidoğan hırıltı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aysegul3012
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysegul3012
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yenidoğan hırıltıGönderim Zamanı: 20 Saat 27 Dakika önce Saat 22:41 |
|
Hocamın 39 günlük doğum kılosu 3340 boyu 52 cm di. 3 gün sonra 3 kıloya düştü.. 16 gün sonra 4 kılo olmustu boyu 52 idi hala ondan sonra daha kontrole gidemedik.. 2 gundur burnunda hırıltı var ama uyurken ve emerken o hırıltı sesi yok.. nefes aldıgında uyanıkken ve esnedıgınde geliyor ve ağlıyor.. sureklı fzyolojık sıkıyorum ama sankı sf daha çok kalıp tıkanıklık yapıyo gibi hır hır sesleri geliyor .. aspire ediyorum seffaf akıntı geliyor biraz sesler azalıyor ama sonra yıne cogalıyor hergun banyo yaptırıyoruz oda da yaptırıyoruz çok sıcak olmayan su ile ..korkum bu hırıltılar devam edıp cıgere iner mı
Düzenleyen Aysegul3012 - 20 Saat 23 Dakika önce Saat 22:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 48 Dakika önce Saat 11:20 |
|
1- Yazarlar kısmındaki, "Yeni Doğan Özellikleri" yazımı okudunuz mu? Mutlaka okuyun.
2- Her bebek doğduktan sonra 200-400 gram civarında kilo kaybeder ve 15. gün doğum kilosuna erişirler! 3- Bebekler; burun karıştırmasını bilmedikleri için, burun tıkanıklığı olur. 10'ar damla Serum Fiz damlatarak burun temizliği yapın ve her gün banyo yaptırın. 4- Türk doktor aklı ile grip ilaçları, Astım ilaçları ve kortizonlu ilaçlar verirseniz, ciğerlere iner!!!
|
|
![]() |
|
Aysegul3012
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysegul3012
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 45 Dakika önce Saat 13:23 |
|
Hocam okudum hepsını .. hergun banyo yaptırıyoruz ama boyle buharlı cok sıcak su olmadıgı için tıkanıklıga fayda etmıyor sanırım .. fızyolojık sıkıyorum 3 gundur ama hala tıkalı baya .. sabah sıktım aglayınca cok az sarımsı akıntı geldı .. maalesef yenı dogdugunda bı yogun bakım korkusu yaşattılar bıze o yuzden suan akıntı ılerler mı dıye korkuyorum ne yapacagımı bılmıyorum ..Aspıre etmeyı sız uygun gormuyorsunuz ama sankı cekınce bıraz rahatlıyor gibi ne yapacagımı bılemedım cok küçük daha hastanelere düşmek istemıyorum hiç..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 24 Dakika önce Saat 13:44 |
|
Burun içini tahriş etmeyecek şekilde aspire edebilirsiniz.
Benim karşı olduğum, basınçlı işlemler.
|
|
![]() |
|
Aysegul3012
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aysegul3012
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 33 Dakika önce Saat 14:35 |
|
Hocam uyurken dk solunum sayısı 25 27 falan ve hafıf burun kanatları acılıp kapanıyor korkmalımıyım bu durumda bıraz benzide soluk gibi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|