Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 9 aylık bebek lenf bezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

9 aylık bebek lenf bezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cbn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cbn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 9 aylık bebek lenf bezi
    Gönderim Zamanı: 13 Saat 16 Dakika önce Saat 01:10
Lenf bezi ile ilgili yazıları okudum hocam bizim durumumuz 6 tane Desefin 400 mg iğne yapıldı ama hiç küçülme olmadı aksine şişlik kızarıklık ve dokununca hassasiyet başladı 9 aylık oğlum. İğneden önce crp 36 idi hmg 7,6 lenf boyu sağ35x19 sol 23x12. Kan şurubunada başladık çocuk doktoru kan değeri çok düşük diye tekrar kan alıp tahlil yapmadı. Acilde 3 gün önceden yapılmış olan kan tahliline göre ilaç verdi. Çocuğun yeme içme keyfi yerinde ateşi yok doktor kbb ye yönlendirdi biyopsi vs diyor ya da drenaj 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122266
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 32 Dakika önce Saat 12:54
Resmen dolandırılıyorsunuz.
Değil 6 tane, 60 tane Desefin iğne yaptırsanız gene küçülmezler! 
1- Bu doktorumsu şey, daha virüslerin bile Lenf bezlerini büyüttüğünden haberi yok, veya işin sahtekarlığını
 yapıyor. 
2- Enfeksiyonlar sonucunda büyüyen Lenf bezlerini "küçültmek" diye bir tedavi YOKTUR! Yapılanlar tam bir
şarlatanlıktır. 
3- Herhangi bir tahlil de gerekmez.
4- Türk doktorları, 9 aylık bir çocukta Hgb alt sınırının 10g/dL olduğunu bilmezler ve erişkin Hgb değeri
 ile değerlendirirler.
Eğer, Hgb: 10g/dl veya üstü ise, kesinlikle Demir ilacı vermeyin.
Bu seviyenin altı ise! gene de kanmayın ve özel bir Laboratuvarda "Kan sayımı" yaptırıp bana yazın.
"hmg" dediğiniz Hgb ise, sakın inanmayın. Eğer hakikaten o kadar düşük ise, araştırılması gerekir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 1 saat 24 Dakika önce Saat 13:02
Yukarı Dön
Cbn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cbn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Dakika önce Saat 14:09
Hgb 7,6 hocam yarın kbb randevumuz var yazacağım tekrar size ama ben bu çocuğa hiç demir damlası vermedim ve ek gıda çok az alıyordu doktor ona bağlamıştı gerek sanol şurup verdi bitmek üzere yazacağım hocam tekrar sizin yazılarınızdan sonra biyopsi vs yaptırmam ama drenaj derlerse yine fikrinize ihtiyacım var yazacağım hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.