|
Sünnet |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nusya Ela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SünnetGönderim Zamanı: 4 Saat 13 Dakika önce Saat 13:16 |
|
İyi günler Kadir Bey9 yaşındaki oğlumun pipi ucunda kızarıklık var sabunlu su yapmayaya başladım ama ucunun değil daha yukarıların hafif acıdığını söylüyor. Bu işe yaramaz mı? İçten iltihap gibi birşey mi var acaba? Bir de küçüklüğünden beri dikkat ettim deri geri çekilmiyor, kapalı gibi ama idrarını rahat yapıyor. Sünnet yaptırmamştım ama bu durumda yaptırmam mı gerekiyor. O deriyi hiç geri itemiyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 47 Dakika önce Saat 13:42 |
|
Bazı çocuklarda; sünnet derisi, pipi başına yapışık olabiliyor.
Zamanla "smegma" denşlen bir sıvı penis boynundan salgılacak ve bu sıvı, deriyi baş kısmından ayıracak. Sünnet çağ dışı bir işlemdir. Zamanımızda hiçbir gereği veya faydası da yoktur. Sadece birisi bu ameliye karşılığı para kazanır, bir kısım insanlarda merasim ayağına ziftlenirler!
|
|
![]() |
|
Nusya Ela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 39 Dakika önce Saat 14:50 |
|
Kadir Bey içten acıma sıvı geleceği için olabilir mi beklemelimiyim. Yoksa başka birşey olabilir mi? Sabunlu su ile pişik kremi sürüyorum ama içi denince nasıl bir tedavi uygulamalıyız. Bir de ateşi çıkmaya başladı bu Ateş yapar mı ? Hafif burnu da tıkalı gripten mi bilemedim. Çok sağolun
Düzenleyen Nusya Ela - 14 Dakika önce Saat 17:15 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|